Nieuws van 26 september

Wonen op plan Dalmeden Meader Noord in Hengelo. Wij brengen vrijblijvend de mogelijkheden op uw kavel in beeld.

Wonen op plan Dalmeden Meader Noord in Hengelo.

Op vrijdag 4 oktober vindt de verkoop plaats van 64 kavels in de eerste fase van Meander Noord. Indien u een van de gelukkigen bent die op deze avond een optie op uw voorkeurskavel weet te bemachtigen, dan wilt u natuurlijk graag weten of uw droomwoning op de kavel past. Wij brengen het voor u in beeld!

Op zaterdag 5 oktober tussen 10 en 12.30 uur én woensdag 9 oktober tussen 19 en 21.30 uur organiseren wij daarom twee inloopmomenten bij ons in Het Spanjaard in Borne, Stationsstraat 37. Op deze momenten staan onze architecten voor u klaar om samen met u vrijblijvend de mogelijkheden van uw kavel te bekijken.

Aanmelden is niet nodig. Maar wilt u verzekerd zijn van een gesprek met een architect? Stuurt u dan even een mailtje met uw contactgegevens naar info@buildingdesign.nl en vermeld daarbij of u op de woensdag of de zaterdag langskomt. Komt geen van beide momenten uit? Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze inloopmomenten een vrijblijvende afspraak te plannen. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op onze website.

Vele van onze opdrachtgevers hebben inmiddels hun nieuwe thuis op Dalmeden gerealiseerd en wij helpen u graag om hier ook uw droomwoning te realiseren. Als het om bouwen gaat, moet iedereen zijn droom kunnen realiseren. Uw droom vertalen wij naar een haalbaar bouwplan. Samen trots op het eindresultaat!

Impressie

Meer nieuws