Nieuws van 17 september

Uw woning bouwen in Meander Noord te Hengelo? Nieuwe kavels in deelgebied Meander gelegen in de Dalmeden gaan binnenkort in de verkoop! Hieronder vindt u meer informatie over de kavels, het deelgebied en de uitgifte.

Uw woning bouwen in Meander Noord te Hengelo?

Meander Noord
Heeft u altijd al de wens gehad om uw droomwoning te realiseren in een ruim opgezette nieuwe woonwijk in Hengelo (ov)? Dan hebben we goed nieuws! Met deelgebied Meander Noord komen er nieuwe kavels in de verkoop waar u aan de hand van een ontwerp uw woning kunt bouwen.

Meander Noord is gelegen te midden van de Dalmeden, tussen de woongebieden Stromen en De Groene Weide in. Ruim wonen in het groen is hier ..... Daarnaast kan er zelf in belangrijke mate bepaald worden hoe de woning eruit komt te zien. Klassieke bouwstijl of moderne belijning het is hier mogelijk.

De Kavels
In totaal bestaat deelgebied Meander Noord uit 110 kavels. De eerste 64 zullen hiervan op vrijdag 4 oktober in de verkoop gaan.
Deze ruime kavels variëren in grootte van 512 m² tot 1.023 m².

Op de website van de gemeente Hengelo www.kavelsinhengelo.nl kunt u meer informatie vinden over de kavels. Hier vindt u ook de verkoopbrochure van Meander Noord.

De uitgifte van de kavels vindt plaats op vrijdag 4 oktober om 15.00 uur in de Burgerzaal van het Stadhuis te Hengelo. Het principe 'wie als eerste komt, mag het eerste kiezen' wordt hier gehanteerd. Kunt u er niet bij zijn deze middag? Dan komen de resterende kavels vanaf 18.00 uur online op www.kavelsinhengelo.nl .

Building Design Architectuur als architect voor uw droomwoning?
Met Building Design Architectuur neemt u een veelzijdige en ambitieuze architect in handen met kennis van zaken. Wij denken graag met u mee en schrikken niet terug voor complexe vraagstukken. Uw droom vertalen wij naar een haalbaar bouwplan. Dat doen we als nuchtere Twentenaren. Een professionele aanpak in begrijpelijke taal zonder opsmuk. Samen met u werken we aan een ontwerp op maat, passend binnen de mogelijkheden. Wilt u er ook een interieurontwerp bij? Onze interieurafdeling staat voor u klaar. Het complete ontwerpproces tot en met de bouwbegeleiding kunnen we voor uw verzorgen. Niks moet, alles kan.
Samen trots op het eindresultaat is onze missie!

Heeft u de wens om uw droomhuis te realiseren op een kavel binnen dit nieuwbouwplan? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl



Meer nieuws