Nieuws van 02 juli

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Franciscushof Zuid (deelgebied Het Eiland) in Raalte? Wij helpen u graag verder!

Uw woning bouwen op nieuwbouwplan Franciscushof Zuid (deelgebied Het Eiland) in Raalte?

Franciscushof Zuid (deelgebied Het Eiland)

Nieuwbouwplan Franciscushof Zuid in Raalte heeft een ruime opzet en krijgt een groene en landelijke uitstraling. Fase II is gelegen tussen de N35 en het al eerder gerealiseerde deel van nieuwbouwplan Franciscushof. Het gevoel van landelijk wonen in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid en ontsluiting richting Twente en hazesteden Zwolle en Deventer, maakt dit een fantastische plek om te wonen.

Project Franciscushof wordt uitgegeven in vier fases. Momenteel is fase II aan de beurt, waar de particuliere kavels van deelgebied Het Eiland o.b.v. een loting systeem worden toegewezen. In totaal gaat het om 22 kavels; 6 twee-onder-één-kapwoningen en 16 vrijstaande woningen.

Indien u één van de gelukkigen bent die een kavel weet te bemachtigen, dan heeft de mogelijkheid om uw droomwoning te realiseren op een van de kavels binnen dit nieuwbouwplan.

Wij helpen u graag!

Building Design Architectuur als architect voor uw kavel
Wilt u weten of uw woning past binnen het Beeld & Kwaliteitsplan van Franciscushof in Raalte? Of bent u op zoek naar een architect voor de realisatie van uw vrijstaande of twee-onder-één-kap woning?
Wij helpen u graag verder. Kom vrijblijvend op gesprek en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl


Bekijk hieronder een impressie van een aantal van de mogelijkheden:

Impressie

Binnen plan Franciscushof Zuid bent u vrij van architectuur om uw eigen droomwoning te bouwen. Er zijn dus geen regels en voorschriften voor het sfeerbeeld van uw woning. Wel zijn er een aantal bouwregels vanuit het bestemmingsplan en het kavelpaspoort. Hieronder vindt u een impressie van een aantal van onze ontwerpen die binnen dit sfeerbeeld en de regels passen. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk! Samen met u werken we aan uw ideale droomwoning, passend binnen de mogelijkheden, om tot een mooi eindresultaat te komen.

Meer nieuws