Nieuws van 12 juli

Binnenkort in de verkoop: Kavels Meander Noord te Hengelo (Dalmeden) Bent u op zoek naar een ruime kavel in de wijk Dalmeden te Hengelo? Dit najaar worden hier in een nieuw deelgebied kavels aangeboden!

Binnenkort in de verkoop: Kavels Meander Noord te Hengelo (Dalmeden)

Heeft u de wens om uw droomwoning te realiseren op een ruime kavel aan de rand van Hengelo? Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort vindt er een nieuwe kaveluitgifte plaats voor ruime kavels in deelgebied Meander Noord in de Dalmeden.

Meander Noord
Het deelgebied Meander ligt te midden van nieuwbouwwijk Dalmeden in Hengelo. Het is een groene wijk met een landelijk karakter. De kavels in dit deelgebied worden uitgegeven in twee fasen. Dit najaar vindt de uitgifte plaats van fase 1. Wilt u meer informatie over deze kavels? Voorafgaand aan de verkoop wordt op dinsdag 17 september een informatieavond georganiseerd in het stadhuis. De daadwerkelijke uitgifte van de kavels start op 4 oktober, dit gaat volgens het principe 'Wie als eerste komt, wie het eerste maalt. Er wordt dus geen loting gehouden.

De kavels die in fase 1 worden uitgegeven hebben een grootte tussen +- 512 m2 en 1023 m2.

Meer informatie leest u hier op de website van de gemeente Hengelo.

Building Design Architectuur als architect voor uw droomwoning?
Met Building Design Architectuur neemt u een veelzijdige en ambitieuze architect in handen met kennis van zaken. Wij denken graag met u mee en schrikken niet terug voor complexe vraagstukken. Uw droom vertalen wij naar een haalbaar bouwplan. Dat doen we als nuchtere Twentenaren. Een professionele aanpak in begrijpelijke taal zonder opsmuk. Samen met u werken we aan een ontwerp op maat, passend binnen de mogelijkheden. Wilt u er ook een interieurontwerp bij? Onze interieurafdeling staat voor u klaar. Het complete ontwerpproces tot en met de bouwbegeleiding kunnen we voor uw verzorgen. Niks moet, alles kan.
Samen trots op het eindresultaat is onze missie!

Heeft u de wens om uw droomhuis te realiseren op een kavel binnen dit nieuwbouwplan? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Building Design Architectuur
T. (074) 265 99 66
E
. info@buildingdesign.nl

Meer nieuws